Wijnvat

Drink een glaasje Bordeaux in uw eigen wijnvat.

Wij verhuren een exclusief handgemaakt eikenhouten wijnvat op een schitterende locatie.

Kom helemaal in de Bourgondische sferen! Ons wijnvat is ingericht met een tweepersoonsbed, een eethoek die omgetoverd kan worden tot een tweede tweepersoonsbed, een picknicktafel en er is zelfs de mogelijkheid om onder het genot van een glaasje uw eigen maaltijd te nuttigen.

– Het wijnvat is geschikt voor een gezin van max. 4 personen. Er wordt u aangeraden om een aanvullende tent mee te nemen, dit biedt meer ruimte voor de vierde persoon.
– Bij het wijnvat worden hoezen voor matrassen bijgeleverd. Er is geen beddengoed en linnengoed aanwezig. U wordt geacht eigen beddengoed en linnengoed mee te nemen.
– Het wijnvat heeft een overdekte buitenkeuken met elektrisch fornuis, stromend water, koelkast en keukeninventaris. Ook is er een picknicktafel voor u beschikbaar en terrasstoelen.

– Het wijnvat staat op het autovrije gedeelte van de camping, dit betekent dat het alleen mogelijk is te laden en lossen met karren, deze zijn te leen.

– In het wijnvat zijn geen huisdieren toegestaan.

Tijden:
Aankomst vanaf 15.00 uur.
Vertrek voor 11.00 uur.
[Bij later vertrek dan 11 uur wordt er een extra nacht bereken. ]

Tarieven zijn te raadplegen in de calculator onder rubriek “reserveer”

Verhuur mogelijk vanaf 2 nachten.

[De prijzen “Hoogseizoen” en “Laagseizoen” zijn inclusief auto op parkeerplaats, gas, water, elektra en toeristenbelasting.]