Gypsy Caravan 1

Een caravan om te verblijven in echte bohemien stijl. Een originele Irish Bowtop (bouwjaar tussen 1920 en 1930)
Voor een romantisch weekend met z’n tweetjes of voor de eenzame reiziger: een caravan met een dubbel bed en met een kleine houtkachel voor een warm verblijf in een gezellige sfeer!

– De gypsy caravan is beschikbaar voor 2 personen.
– De gypsy caravan heeft een kleine houten kachel dat u kunt gebruiken (hout is beschikbaar op aanvraag aan de receptie).
– De gypsy caravan heeft een overdekte buitenkeuken met elektrisch fornuis, stromend water en koelkast, keukeninventaris en een picknicktafel en terrasstoelen

– In de gypsy caravan is geen elektriciteit. Er zijn lantaarns met kaarsen beschikbaar. In de buitenkeuken is wel elektra.
– Bij de gypsy caravan worden hoezen voor matrassen bijgeleverd. Er is geen beddengoed en linnengoed aanwezig. U wordt geacht eigen beddengoed en linnengoed mee te nemen.

– De gypsy caravan staat op het autovrije gedeelte van de camping, dit bekent dat het alleen mogelijk is te laden en lossen met karren, deze zijn te leen.

– In de gypsy caravan zijn geen huisdieren toegestaan.

 

Tijden:

Aankomst vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur.
Vertrek voor 11.00 uur.
[Bij later vertrek dan 11 uur wordt er een extra nacht gerekend. ]

Tarieven zijn te raadplegen in de calculator onder rubriek “reserveer”

Verhuur mogelijk vanaf 2 nachten.

 

[De prijzen “Hoogseizoen” en “Laagseizoen” zijn inclusief auto op parkeerplaatsgas, water, elektra en toeristenbelasting.]

NIEUW!!!: Combinatie mogelijk met Gypsycaravan 2 (4 pers.) of met Zigeunerwagen (4 pers.) of met allebei (6 pers.)

Exterieur inclusief buitenkeuken

Interieur