Combi Zigeunerwagen + 1 of 2 Gypsycaravans

Een combinatie van de zigeunerwagen met gypsy-caravan 1 en/of gypsycaravan 2.

De Zigeunerwagen gecombineerd met een of originele Irish Bowtop (bouwjaar tussen 1920 en 1930) of een replica Gypsycaravan. Of gecombineerd met alledrie
Zie voor de informatie van de afzonderlijke gypsycaravans onder de zigeunerwagen, gypsy-caravan 1 en gypsycaravan 2.

– De combinatie van de zigeunerwagen met 1 van de twee gypsycaravans is het mogelijk om met vier personen te overnachten. Twee volwassenen en twee kinderen of met twee stellen. Of de zigeunerwagen met alle twee de gypsycaravans is er ruimte voor 6 personen (2 volwassenen en vier kinderen of drie stellen.
– De zigeunerwagen en de gypsy caravans staan op het autovrije gedeelte van de camping, dit bekent dat het alleen mogelijk is te laden en lossen met karren, deze zijn te leen.

– In de zigeunerwagen en de gypsy caravans zijn geen huisdieren toegestaan.

 

Let op bij het reserveren van de combinatie dat u de tariefgroep combi zigeunerwagen met gypsy-caravan 1 of 2 gebruikt en kijkt bij de voorkeursplekken of beide caravans nog te reserveren zijn. De zigeunerwagen en de gypsycaravans zijn namelijk ook onafhankelijk van elkaar te reserveren. Als er nog alleen de zigeunerwagen of 1 gypsycaravan staat om te kunnen aangeven als voorkeur, betekent dat de ander al gereserveerd. Als er nog twee voorkeuren staan kunt u 1 aanvinken en aangeven in de extra ruimte dat u tevens de tweede wilt.

Bij de combinate van de zigeunerwagen en twee gypsycaravans moeten alle drie nog beschikbaar staan. De zigeunerwagen kan aangevinkt worden. De andere twee gypsycaravans kunnen in de extra ruimte aangegeven worden.

Tijden:

Aankomst vanaf 15.00 uur.
Vertrek voor 11.00 uur.
[Bij later vertrek dan 11 uur wordt er een extra nacht bereken. ]

Tarieven zijn te raadplegen in de calculator onder rubriek “reserveer”

Verhuur mogelijk vanaf 2 nachten. Voor de combinatie van zigeunerwagen met 1 van de twee gypsy-caravans. (max. 4 pers.)

[De prijzen “Hoogseizoen” en “Laagseizoen” zijn inclusief auto op parkeerplaats, gas, water, elektra en toeristenbelasting.]