Reserveer

Leuk, u wilt de vakantie bij ons doorbrengen. Met het reserveringsformulier kunt u direct één staanplaats of één van onze vakantieverblijven boeken.

Om te kijken wat er ‘enkel beschikbaar’ is, dient u een aankomstdatum en vertrekdatum in te vullen en het vierkantje ervoor aan te vinken. Niet de ‘ververs’knop of vergrootglas te gebruiken. Dan zet het formulier alles weer terug.

U kunt een voorkeur aangeven bij de plaatsen die nog beschikbaar zijn. Op de plattegrond kunt u zoeken op welk plekje u het liefst wilt staan. U boekt dan direct uw voorkeursplek. Uw voorkeursplek is niet definitief. Deze kan ten alle tijden worden aangepast. Wij behouden het recht om te kunnen schuiven in de planning. Altijd naar een vergelijkbare plek en in overleg.

Staat uw voorkeursplek er niet meer tussen, dan is deze niet meer beschikbaar. Ziet u ‘geen pakket gevonden’, dan zijn de plaatsen of verhuurobjecten niet meer beschikbaar in de door u aangewezen periode.

Na het verzenden van uw reserveringsformulier ontvangt u vrijwel direct een automatische reply dat we uw reserveringsaanvraag hebben ontvangen en zo spoedig mogelijk zullen behandelen.

Als u na 1 à 2 dagen geen reserveringsnota ter bevestiging van uw reservering heeft ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. Reserveringsnota’s willen bij sommige email-adressen nog al eens in de SPAM-box belandden. We raden u aan om ook uw SPAM-box te controleren.
U kunt uw wensen/opmerkingen duidelijk maken in de ruimte voor extra tekst of een e-mail sturen.

Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u altijd mailen of bellen.
n.b.: Meerdere plekken reserveren met een reserveringsformulier is niet mogelijk. Het formulier is geschikt voor 1 kampeerplek tot max. 6 pers. of voor 1 verhuurobject tot het max. aantal toegestane personen bij de verschillende objecten aangegeven. Mocht uw gezin uit meer dan 6 personen bestaan, dan kunt u dat in de extra ruimte aangeven of een email sturen.

Meer dan twee gezinnen en meer dan vier volwassenen zijn voor ons een groep. Het is niet mogelijk om met groepen te komen kamperen.

 

RESERVEER NU!