Plattegrond


Bekijk de plattegrond

De camping is ruim opgezet. Bij de reservering geeft u aan op welk nummer u graag wilt staan. (als deze nog vrij is natuurlijk). Het parkeerterrein voor de auto’s ligt naast de ingang.

Eén gedeelte van de camping is autovrij, de plekken aan het water (1-46). U mag hier alleen laden en lossen met karren die u kunt lenen. Caravans worden door ons op de plek geplaatst. Vouwwagens en aanhangers kunnen zelf naar plek gebracht worden. Wij kunnen daar als het nodig is ook een handje bij helpen. De plaatsen 8 t/m 22 zijn niet met een auto te bereiken, en niet geschikt voor caravans.

De plekken 47 t/m 125 zijn autoluw. U kunt met uw auto naar de plek om te lossen of te laden. Dat geldt ook voor de locaties, die in deze zone liggen. Daarna dienen de auto’s op de parkeerplaats gezet te worden.

Wij streven naar een autoluwe camping. We verzoeken u om voor boodschappen, hout e.d. zoveel mogelijk gebruik te maken van de karren en de kruiwagens, die beschikbaar staan bij de kantine. Dit om de circulatie van de auto’s op de camping zoveel mogelijk te voorkomen.

De plaatsen 1 -46 zijn ongeveer 80 m2 tot 100m2. De plaatsen 47 – 125 ongeveer 100m2 tot 120m2. De plattegrond is niet op schaal.

Luchtfoto