Go back to homepage

Reservering

Leuk, u wilt de vakantie bij ons doorbrengen. Met het reserveringsformulier kunt u direct één staanplaats of één van onze vakantieverblijven boeken.  

     U kunt een voorkeur aangeven bij de plaatsen die nog beschikbaar zijn. Op de plattegrond kunt u zoeken op welk plekje u het liefst wilt staan.U boekt dan direct uw voorkeursplek.

     Staat uw voorkeursplek er niet meer tussen, dan is deze niet meer beschikbaar. Ziet u 'geen pakket gevonden', dan zijn de plaatsen of verhuurobjecten niet meer beschikbaar in de door u aangewezen periode.
     Na het verzenden van uw reserveringsformulier ontvangt u vrijwel direct een automatische reply dat we uw reserveringsaanvraag hebben ontvangen en zo spoedig mogelijk zullen behandelen.
     Als u na 1 à 2 dagen geen reserveringsnota ter bevestiging van uw reservering heeft ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon.
U kunt uw wensen/opmerkingen duidelijk maken in de ruimte voor extra tekst of een e-mail sturen.
     
Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u altijd mailen of bellen.
n.b.:Meerdere plekken reserveren met een reserveringsformulier is niet mogelijk. Het formulier is geschikt tot zes personen voor een kampeerplek en tot het max. aantal personen aangegeven voor de betreffende accommodatie. Zet eventueel in de ruimte voor opmerkingen welke plaats u nog meer zou willen, of maak twee aparte reserveringen via het formulier. 
 
peddels
zonneweide