Go back to homepage

Actueel

10/03/2018:

We hebben besloten dat het winterseizoen voorbij is. De camping gaat 30/03/2018 weer open. Dan is iedereen weer van harte welkom. In de komende weken kunnen we aan de slag met de voorbereidingen voor het seizoen.

Vanaf 30/03/2018 zijn de kampeerplekken, de chalet, de stacaravans, de dubbeldekker, de blauwe yurt en de zigeunerwagen beschikbaar.

De andere verhuurlocaties (gypsycaravan, wijnvat, safaritenten, Marokkaanse tent, tipitenten en oranje yurt zullen vanaf 20/04/2018 beschikbaar zijn.

Het is nog niet duidelijk vanaf wanneer de grote yurt en de boomhut beschikbaar zijn. We zullen u daarover op de hoogte houden. We zullen dat melden op de actuele pagina en op onze Facebook-pagina.

 

Nieuws (06/02/2018)

Vanaf Juli is het mogelijk om bij ons in een boomhut te logeren. Deze wordt gebouwd door boerderij Aldedyk. De boomhut is ingericht voor 4 personen met een houtkachel en kan binnenkort online worden gereserveerd, ook voor de winter. Hier alvast een voorproef:

 
Speciaal transport. Een privé-sanitair met twee toiletten en twee douches. Volgende week nog een transport voor de tweede privé-sanitair met twee aparte ruimtes met een toilet en een douche. Helemaal nieuw. Deze twee komen op de camping boven, vlakbij de yurts, tipi, zigeunerwagen.
 
De nieuwe plannen voor het komende seizoen volgen binnenkort.
 
 
 
Er kan weer geboekt worden voor het seizoen van 2018.
 
Voor de echte kampeerder blijven we deze winter geopend.

Voor deze periode is reserveren verplicht: (vanaf minimaal twee nachten). Wij verzoeken u vriendelijk om tussen 14.00 en op zijn laatst een half uur voor zonsondergang te arriveren in de herfst/winterperiode.

De winkel, de bar, het restaurant (de kantine) zullen gesloten zijn.

Het is niet mogelijk om in het naseizoen/winter met groepen te komen kamperen.

De verhuur is beperkt beschikbaar. Kijk voor de beschikbaarheid onder het kopje verhuur onder de verschillende locaties.

Reserveringsformulier

10/08/2017

Wat hebben we een actief seizoen met een enorme variëteit aan activiteiten: checkpoint, levend stratego, GPS-tocht, natuurlijk de bootjesrace en nog veel meer